<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадів  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°всі новини дня
Політика
Росія
21.07.2022 785

Путін підписав багато домовленостей з Китаєм: військовий експерт розкрив деталі

Російський диктатор Володимир Путін під час свого візиту у лютому 2022 року підписав багато угод з Китаєм, який зараз перебуває на порозі фінансової кризи.

Тому, на думку військового експерта Олега Жданова, Китай підтримуватиме відносини з Російською Федерацією, допоки не стабілізується фінансова ситуація в країні. Пише ТСН. 

Про це Жданов розповів, посилаючись на власні джерела, в інтерв'ю телеведучій на 1+1 Наталії Мосейчук у середу, 20 липня.

"Я думаю, що Китай не хоче псувати відносини із РФ, тому що, з інсайдерських джерел, є інформація, що Путін підписав дуже багато домовленостей з Китаєм під час його візиту у лютому 2022 року. Єдине, як кажуть джерела, особливо про порядок інвестування в РФ з боку Китаю і порядок освоєння цих інвестицій в самій Російській Федерації. А там фактично перехід під керівництво Китаю тих земель, в які вони будуть вкладати гроші. Така залежність. Тому Китай підтримує відносини з РФ, щоб дочекатися свого зоряного часу, коли їхня фінансова система почне підніматися", - розповів він.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Китаю Ван Ї заявив, що США винні у розпалюванні кризи навколо України, яка завершилася "військовим конфліктом". В українському МЗС відреагували на висловлювання очільника зовнішньополітичного відомства Китаю та закликали Пекін не політизувати питання агресії РФ проти України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін підписав багато домовленостей з Китаєм: військовий експерт розкрив деталі 5.00 5 2
Політика / Росія
21.07.2022 785
Еще материалы раздела «Росія»