<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадів  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°всі новини дня
Політика
Україна
21.07.2022 814

"Ні НАТО, ні націоналістів": Жданов пояснив, чому провалилася ідеологія війни Росії проти України

Військовий експерт Олег Жданов впевнений, що путінська ідеологія війни Росії проти України провалилася.

a4f313db7647aed55e3c06a3af3b3bb7_21.07.22

Як пояснив Жданов, російські військові, які приїжджають воювати до України, не бачать тут ні "націоналістичних батальйонів", ні натовських солдатів і не розуміють, що вони роблять в чужій країні. Пише ТСН. 

Про це військовий експерт Олег Жданов сказав в інтерв’ю телеведучій на "1+1" Наталії Мосейчук у середу, 20 липня.

"Це - неідейні люди (російські військові - ред.). Зворотний бік ідеології цієї війни виявився повністю провальним. Чому? Бо люди, які приїздять до України, не бачать ні "націоналістичних батальйонів", ні натовських солдатів, як їм казали. Вони починають ставити запитання: "Що ми тут робимо і кого ми тут захищаємо?" Я не кажу, що всі, та якийсь відсоток (путінських солдатів - ред.) такі запитання ставить", - зауважив він.

Раніше ТСН.ua писав, що історикиня зі США  Енн Епплбаум розповіла про подібність Путіна з Гітлером, майбутнє "руского міра" та коли РФ програє війну.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Ні НАТО, ні націоналістів": Жданов пояснив, чому провалилася ідеологія війни Росії проти України 5.00 5 2
Політика / Україна
21.07.2022 814
Еще материалы раздела «Україна»