<
НОВИНИ ДНЯ: Спека трохи спаде, але не скрізь: прогноз погоди на 6 липня  Україну накриють аномальна спека і магнітні бурі: кому дістанеться найбільше  Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадів  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіонивсі новини дня
Політика
Україна
21.07.2022 705

Після підриву Антонівського мосту росіяни можуть залишитись без шляхів для відступу з Херсона

У вівторок, 19 липня, "влада" окупованого Херсона повідомила про український удар по Антонівському мосту через Дніпро.

f03cdfa942147fc31edceb6166aba700_21.07.22

Ударом по переправі у захопленому Херсоні Збройні сили ускладнили життя окупантам. Вони навіть можуть опинитися без постачання та шляхів для відступу. Пише ТСН. 

Про це повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський у Telegram.

Крім того, за словами чиновника, самим мостом зараз краще не користуватись.

"Реальність така, що орки та їм співчуваючі в Херсоні незабаром можуть опинитися без постачання та шляхів організованого відступу. Задумалися й ті наші громадяни, які поспішили записатися на отримання російського паспорта. ЗСУ близько, друзі", - нагадав Соболевський.

Нагадаємо, 19 липня українські військові завдали удару по базі російських окупантів, розташованій в районі Антонівського мосту в Херсоні. Там загарбники розмістили багато зброї та військовий підрозділ.

У британській розвідці називають ключовою вразливістю російської армії на Херсонщині саме Антонівський міст. Саме тому контроль над переправами через Дніпро може стане ключовим фактором у результаті бойових дій у Херсонській області.

Оценка материала:

5.00 / 2
Після підриву Антонівського мосту росіяни можуть залишитись без шляхів для відступу з Херсона 5.00 5 2
Політика / Україна
21.07.2022 705
Еще материалы раздела «Україна»