<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Роботодавці мають проблеми з пошуком людей через міграцію та мобілізацію, - експерти  Хто з військовозобов'язаних втратить право на відстрочку від мобілізації цього літа  Рулетики з шинкою та капустою: рецепт поживного перекусу від Тетяни Літвінової  Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргументвсі новини дня
Політика
Україна
21.07.2022 563

"Все вирішиться під час битви": Жданов пояснив, чому Росія хоче домовлятися та чим це небезпечно для України

Росія хоче, щоб недореспубліки ввійшли до складу України на умовах автономії.

3989f166d94cb886b5dbdfcb3b031b4e_21.07.22

Таким чином країна-окупантка матиме вплив на українські внутрішньополітичні чинники. Пише ТСН. 

Про це в інтерв'ю ведучій Наталії Мосейчук розповів військовий експерт Олег Жданов.

"От і тому більшість експертів сходяться на думці, що перемовну позицію потрібно виборювати на полі битви. Зараз сильної перемовної позиції у нас немає, вона на боці РФ. Тому Росія на всіх рівнях лобіює історію з перемовинами. Коли вщухли активні бойові дії, Росія на міжнародній арені почала форсувати цю думку", - сказав Жданов.

Військовий експерт також додав, що Росії вигідна риторика про те, що нібито Україна продає озброєння, яке нам передає Захід.

"Зі всіх засобів зараз лунає, що "Росія готова до перемовин, а от Київ не хоче сідати за стіл". Це - атака. Її потрібно витримати до того моменту, коли ми сформуємо відповідне угруповання військ, яке може переходити в контрнаступ", - сказав Жданов.

Нагадаємо, голова МЗС країни-окупантки Сергій Лавров побідкався на відсутність прогресу в мирних переговорах з Україною. Він заявив, що нібито українська делегація у березні в Білорусі подала свій варіант бачення миру, і РФ "підтримала цей папірець".

Оценка материала:

5.00 / 1
"Все вирішиться під час битви": Жданов пояснив, чому Росія хоче домовлятися та чим це небезпечно для України 5.00 5 1
Політика / Україна
21.07.2022 563
Еще материалы раздела «Україна»