<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Політика
Світ
21.07.2022 1461

"Путін - психопат з ознаками садиста та нарцис": психіатр із США описав стан кривавого диктатора

Американський психіатр та професор Каліфорнійського університету Джеймс Феллон після довгого спостереження за очільником Кремля Володимиром Путіним зробив висновок щодо його психічного здоров'я.

Експерт, який спеціалізується на психопатичних розладах особистості, не сумнівається, що Путін - "типовий психопат, та ще й з ознаками садиста". Окрім цього, у російського президента ще присутній нарцисичний розлад особистості. Професор упевнений, що в такому психічному стані Путін надзвичайно небезпечний і здатен використати ядерну зброю. Пише ТСН. 

Про це йдеться у статті The Insider.

Американський психіатр розповів, що кілька років стежить за діями Володимира Путіна. Джеймс Феллон поспілкувався з колишніми очільниками України, а також представниками керівництва Росії, Чечні, Білорусі та Німеччини і прочитав усе, що вдалося знайти про його виховання та становлення. Після цього американський професор запевнив, що у Путіна справді були важливі передумови для розвитку так званих розладів особистості кластера B — найнебезпечніших, включаючи психопатію та нарцисичний розлад особистості.

Однією з ключових подій для формування психопатії Путіна, як вважає американський професор, став розпад Радянського Союзу, який, зокрема, призвів до створення сучасної незалежної України.

"Це було схоже на травму молодого Гітлера, коли він вважав, що Німеччину віддали перші лідери Веймарської республіки 1918 року наприкінці Першої світової війни. Потім 2011 року Путін став свідком болісної смерті лівійського диктатора Каддафі, що не могло не стривожити його глибинний страх — насильницьку зміну режиму. Все неочевидне розкрилося останні кілька років, а особливо яскраво — останні кілька тижнів до 24 лютого. Путін, як Гітлер, розкрив свою справжню сутність, і стало зрозуміло, що він діє саме як психопат, а не соціопат, і точно не як звичайна людина з поганими схильностями", - зафіксував він.

Крім цього, Путіна можна зарахувати до злоякісних нарцисів. На думку психіатра, в очільника Кремля спостерігаються риси садиста.

"Крім важкого дитинства, у дорослому житті Путіна було кілька травм, одна з яких очевидна — розпад Радянського Союзу, який призвів, серед іншого, до створення сучасної незалежної України. Це було схоже на травму молодого Гітлера... Потім 2011 року Путін став свідком болісної смерті лівійського диктатора Каддафі, що не могло не стривожити його глибинний страх — насильницьку зміну режиму. Все неочевидне розкрилося в останні кілька років, а особливо яскраво — в останні кілька тижнів до 24 лютого. Путін, як Гітлер, розкрив свою справжню сутність, і стало зрозуміло, що він діє саме як психопат, а не соціопат і вже точно не як звичайна людина з поганими схильностями", - розповів психіатр.

"Путін думає так само, як Гітлер, а ще має ядерну зброю. Нині він надзвичайно небезпечний. У подібних обставинах контроль над ситуацією може взяти в руки якийсь розсудливий і рішучий генерал, як це намагалися зробити в нацистській Німеччині. Ми не знаємо, напевно, чи будуть в його оточенні люди, які можуть прибрати палець з кнопки", - зазначив американець.

Насамкінець психіатр із США радить поступово і постійно, але без зайвих різких рухів, тиснути на Путіна — так він неодмінно помилиться. Як пояснив американець, це найкраща тактика у боротьбі з психопатами. Потрібно зберігати тиск, не роблячи різких рухів. Це особливо важливо, щоб здобути над ним перемогу, не спровокувавши ядерної війни.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Путін - психопат з ознаками садиста та нарцис": психіатр із США описав стан кривавого диктатора 5.00 5 2
Політика / Світ
21.07.2022 1461
Еще материалы раздела «Світ»