<
НОВИНИ ДНЯ: Цвітна капуста з моцарелою: цікавий рецепт від шеф-кухаря  У понеділок частину України охоплять дощі з грозами   У Раді готують непопулярні кроки для фінансування армії – нардепка  Найпоширеніші запитання щодо програми "Резерв+": у Міноборони дали чіткі відповіді  В Україну йде спека до +34: синоптики назвали дату  Зеленський відповів на заяву Путіна про "нелегітимну" владу в Україні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 27 травня – 2 червнявсі новини дня
Політика
Україна
21.07.2022 673

Росія посилює заходи безпеки у Криму - ВМС ЗСУ

Російсько-окупаційна влада продовжує посилювати заходи на тимчасово окупованому українському півострові Крим.

Зазначається, що йдеться про посилення заходів щодо протипідводнодиверсійної та протиповітряної оборони (ППО) на небезпечних напрямках.

Про це повідомляють Військові-Морські Сили ЗСУ. Пише ТСН. 

"Російський агресор продовжує посилювати заходи на ТОТ Крим щодо протипідводнодиверсійної та протиповітряної обороні на загрозливих напрямках. Також порушує Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS) вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS) на цивільних суднах в акваторії Азовського моря", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нова голова МЗС Бельгії втрапила у скандал через поїздку до окупованого Криму, який назвала "Росією". В ефірі RTBF на запитання, як вона потрапила до анексованого РФ Криму, новопризначена міністерка, не дає прямої відповіді, але зазначає, що "щоби приземлитися в аеропорту Сімферополя, потрібна російська віза" та побіжно використає фразу, що їздила "у Росію".

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія посилює заходи безпеки у Криму - ВМС ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
21.07.2022 673
Еще материалы раздела «Україна»