<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Політика
Росія
21.07.2022 1194

Скільки росіян підтримують війну проти України: Арестович розповів про секретне опитування Кремля

Відсоток респондентів, які підтримують Путіна значно знизився.

На початку війни Росії проти України президента РФ Путіна підтримували більше 70%, зараз 38% респондентів-росіян. Пише ТСН. 

Про це 20 липня сказав радник голови Офісу президента Олексій Арестович у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним.

"Дедалі більше людей вважають путінський режим злочинним, що показує – правди не приховати за пафосними словами. Коли люди бачать Кременчук, Вінницю... вони розуміють, що "щось ми не те робимо". Може, й треба поставити на місце Україну, Захід, але не ціною стрілянини крилатими ракетами дитячими візками. Росіян усі представляють негідників, у яких кров капає з іклів, але вони все одно люди", – зазначив Арестович.

Нагадаємо, Жданов пояснив, чому Росія хоче домовлятися та чим це небезпечно для України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Скільки росіян підтримують війну проти України: Арестович розповів про секретне опитування Кремля 5.00 5 2
Політика / Росія
21.07.2022 1194
Еще материалы раздела «Росія»