<
НОВИНИ ДНЯ: Що робити, якщо тісто на паску не піднімається: як його врятувати  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Україна вступить до НАТО лише після перемоги у війні — Зеленський  Чи потрібно українцям обов'язково проходити ВЛК: військовий дав вичерпну відповідь  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Коли найдовший день 2024 року: дата літнього сонцестояння, традиції та прикмети  Перший день травня в Україні буде сухим і теплимвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.07.2022 705

"Раніше я тут займався боротьбою, а тепер можу лише прибиранням": підлітки показали стадіон у Маріуполі

Тимчасово окуповане місто Росія зруйнувала майже повністю.

Діти з Маріуполя показали, на що російські окупанти перетворили стадіон "Іллічівець". Пише ТСН. 

Відповідне відео у своєму Telegram опублікував радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Стадіон "Іллічівець". Той, де окупанти проводять футбол на свою розвагу та зганяють молодь не лекції про шкідливість алкоголю, наразі виглядає так. Як кажуть підлітки: "раніше я тут займався боротьбою, а тепер можу зайнятися лише прибиранням". Ще один погляд на реальність Маріуполя очами дітей, яких не навчили брехати", - написав він.

Варто зазначити, що Маріуполь, який зруйнований на 95%, перебуває в блокаді російських окупантів від 1 березня. У місті немає жодних комунікацій, натомість досі є проблеми з ліками та їжею.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Раніше я тут займався боротьбою, а тепер можу лише прибиранням": підлітки показали стадіон у Маріуполі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.07.2022 705
Еще материалы раздела «Суспільство»