НОВИНИ ДНЯ: У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі порадивсі новини дня
Політика
Україна
22.07.2022 963

Данилов очікує, що решта бізнесменів візьме приклад з Ахметова щодо володіння ЗМІ

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данилов очікує, що решта бізнесменів візьме приклад з Ріната Ахметова і вийдуть з медіа-бізнесу через дію закону про олігархів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексія Данилова в інтерв'ю 24tv.

"Закон діє, кількість людей, які будуть в цьому Законі, залежить від того, наскільки олігархи будуть встигати, скажімо так, позбавлятися тих активів, які сьогодні є, для того, щоб не відповідати тим 4 критеріям, які записав законодавець. Те, що сталося, скажімо так, з Рінатом Леонідовичем, Я більш ніж упевнений, що найближчим часом ми будемо бачити багато інших подій та інші речі, щодо дії цього закону", - заявив Данилов.

Він також зазначив, що завдання влади "припинити дію олігархічно-кланової економіки".

"Ми хочемо, щоб всі перейшли в цивілізований бізнес, на законній основі заробляли свої статки, не ховали їх і не впливали через гроші на політиків", - заявив Секретар РНБО.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна писало, що SCM оголосив про вихід з медіа-бізнесу 11 липня. "Медіа Група Україна" повернула державі всі ліцензії на мовлення та видання друкованих ЗМІ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Данилов очікує, що решта бізнесменів візьме приклад з Ахметова щодо володіння ЗМІ 5.00 5 2
Політика / Україна
22.07.2022 963
Еще материалы раздела «Україна»