<
НОВИНИ ДНЯ: Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Україні  Мобілізація в Україні. З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою  Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  21 травня по всій Україні стане ще теплішевсі новини дня
Політика
Україна
22.07.2022 630

Військовий парад "змило": Кремль скасував святкові заходи у Севастополі на День ВМФ

Росія скасувала в окупованому Севастополі традиційний військовий парад на День Військово-морського флоту, який відбувається щорічно 31 липня.

6af662f877155789421affe26ead2af3_22.07.22

Причини скасування святкових заходів у Кремлі не розкривають. Пише ТСН.

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди.

Зазначається, що традиційного параду в Севастопольській бухті цього року не буде. Крім того, скасовано зустріч моряків у Будинку офіцерів, а також прийом у командувача Чорноморського флоту РФ.

Нагадаємо, російсько-окупаційна влада продовжує посилювати заходи на тимчасово окупованому півострові Крим. Йдеться про посилення заходів щодо протипідводнодиверсійної та протиповітряної оборони (ППО) на небезпечних напрямках. Також Росія порушує Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 року (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS) на цивільних суднах в акваторії Азовського моря".

Оценка материала:

5.00 / 2
Військовий парад "змило": Кремль скасував святкові заходи у Севастополі на День ВМФ 5.00 5 2
Політика / Україна
22.07.2022 630
Еще материалы раздела «Україна»