<
НОВИНИ ДНЯ: "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.07.2022 832

Грозові дощі та спека до +36: якою буде погода 22 липня

На всій території України, крім деяких областей на півночі і сході, 22 липня очікується сонячна погода. Температура повітря підвищиться до +36 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Так, на лівобережжі місцями очікуються короткочасні дощі з грозами. На решті території без опадів. Вітер переважно північний, 7-12 м/с.

Вдень температура повітря в західних і південних областях підвищиться до 31-34 градусів вище нуля. На Закарпатті синоптики обіцяють 36-градусну спеку. У той же час на сході, півночі і в центрі України денна температура водуха коливатиметься від +23 до +25 градусів.

Вночі по всій країні стовпчик термометра опуститься до 13-18 градусів з позначкою "плюс".

Як відомо, Європу накрила аномальна спека, яка призвела до масштабних лісових пожеж з сотнями жертв. Люди змушені евакуюватися зі своїх будинків в Іспанії, Португалії, Франції. У Британії транспорт працює із затримками, а лікарні готуються до напливу постраждалих від перегріву.

Оценка материала:

5.00 / 2
Грозові дощі та спека до +36: якою буде погода 22 липня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.07.2022 832
Еще материалы раздела «Суспільство»