НОВИНИ ДНЯ: Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Україні  Мобілізація в РФ: російська влада здивувала планами щодо нових контрактників Міноборони  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Політика
Україна
22.07.2022 603

"Українцям потрібно ставити пам'ятник": бойовик "ДНР" визнав, що ЗСУ зруйнували міф про "другу армію світу"

Бойовик "ДНР" визнає, що ЗСУ зруйнували російський міф про "другу армію світу".

f29fab32e467a2c5142c1333b9c94f43_22.07.22

Він також вважає, що після цього "українцям потрібно ставити пам'ятник". Пише ТСН. 

Про це йдеться в розмові бойовика з його знайомою, яку перехопила СБУ.

Бойовик воює проти України на Ізюмському напрямку. У розмові з невідомою він каже, що росіяни уже не хочуть воювати, натомість змушують це робити бойовиків з фейкових "Л/ДНР".

Співрозмовниця бойовика розповідає, що росіяни та бойовики, які воюють проти України від лютого, хочуть розбігатися, бо, мовляв, уже втомилися. На це колаборант їй відповідає, що "Путін вже, напевно, здох, бо не присилає з Росії резервів" на війну проти українців.

Бойовик "ДНР" зазначає, що українцям потрібно поставити пам'ятник за те, що вони зруйнували міф про непереможну "другу армію світу".

Оценка материала:

5.00 / 1
"Українцям потрібно ставити пам'ятник": бойовик "ДНР" визнав, що ЗСУ зруйнували міф про "другу армію світу" 5.00 5 1
Політика / Україна
22.07.2022 603
Еще материалы раздела «Україна»