НОВИНИ ДНЯ: Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіяхвсі новини дня
Політика
Росія
22.07.2022 920

Ще одна загадкова смерть: у Москві знайшли застреленим генерал-майора ФСБ у відставці

У столиці держави-окупантки знайшли мертвим генерал-майора ФСБ у відставці Євгена Лобачова.

4cbfd850-67f09e440b0bbcdbdf7863256389962b_22.07.22

Посадовця ФСБ у відставці виявили у під'їзді будинку з простреленою головою. Пише ТСН. 

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди.

Тіло 76-річного Лобачова у під'їзді будинку знайшла його дружина. Чоловік на той момент був з простреленою головою. Поряд лежав пістолет.

Російські пропагандисти стверджують, що колишній генерал-майор ФСБ мав проблеми зі здоров'ям та матеріальним становищем. Поліцейські переконують, що це могло бути самогубство.

Нагадаємо, що це вже не перша резонансна смерть російських високопосадовців. Раніше таємничий полковник Вадим Зімін, який носив ядерну валізку президентів Росії, був знайдений застреленим на кухні своєї квартири в Красногорську Московської області.

З того моменту, як російські війська почали готуватися до повномасштабної війни в Україні, в Росії почалася низка загадкових смертей магнатів і провідних бізнесменів , пов'язаних із нафтовим бізнесом. Деякі з них були жорстоко вбиті разом із дружинами та неповнолітніми дітьми.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ще одна загадкова смерть: у Москві знайшли застреленим генерал-майора ФСБ у відставці 5.00 5 1
Політика / Росія
22.07.2022 920
Еще материалы раздела «Росія»