Політика
Світ
22.07.2022 882

"Це - не Гітлер, він не застрелиться": Арестович назвав просту причину, чому очільник Кремля не завдасть ядерного удару

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович впевнений, що російський диктатор Володимир Путін не застосує ядерну зброю.

158118b624cce30836a2b9ba4e0e1a68_22.07.22

Арестович пояснив, що диктатор Росії буде чіплятися за життя до останнього і намагатися втримати владу, а після ядерного удару "це питання закриється назавжди". Пише ТСН. 

Про це радник голови ОП Олексій Арестович розповів у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним у четвер, 21 липня.

"Він (Путін - ред.) чіплятиметься за життя до останнього і намагатиметься утримувати владу хоча б у межах Садового кільця, але утримуватиме її. Застосування ядерної зброї закриває це питання раз і назавжди. Після спроби вивести ядерну зброю і привести її в стан бойової готовності до застосування, то там (у Росії - ред.) не буде жодної влади. Тому він буде до останнього солдата, росіянина, але буде триматися за владу у межах Садового кільця, потім - Кремля та свого кабінетау. Це - не Гітлер, він не застрелиться. Він буде намагатися керувати хоча б однією-двома людьми", - сказав Арестович.

Про те, що президент Росії Володимир Путін навряд чи піде на розв’язання ядерної війни, також вважає і американський адмірал Джеймс Ставрідіс. Проте диктатор може застосувати проти України хімічну зброю. Але російський диктатор продовжуватиме лякати Захід і регулярно натякатиме на те, що може почати ядерну війну.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Це - не Гітлер, він не застрелиться": Арестович назвав просту причину, чому очільник Кремля не завдасть ядерного удару 5.00 5 2
Політика / Світ
22.07.2022 882
Еще материалы раздела «Світ»