<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.07.2022 533

Грози на сході та до +37 на заході: прогноз погоди на 23 липня

У суботу, 23 липня, на всій території України, крім східних регіонів, очікується спека. Температура повітря в деяких областях підвищиться до +37 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Так, на сході України в суботу пройдуть короткочасні дощі, місцями з грозами.

Температура повітря на заході вдень становитиме 31-35 градусів тепла. На Закарпатті очікується 37-градусна спека. У той же час в північних, центральних і південних областях повітря прогріється до 28-31 градуса вище нуля. У східних регіонах денна температура складе +24 градуси.

Вночі стовпчик термометра по всій Україні коливатиметься від 15 до 18 градусів з позначкою "плюс". Лише на сході температура опуститься до +14.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Україну йде "африканська спека". Погода в Україні найближчої доби буде дуже спекотною. Найвищі градуси переважатимуть в Одеській та Закарпатській областях.

Оценка материала:

5.00 / 1
Грози на сході та до +37 на заході: прогноз погоди на 23 липня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.07.2022 533
Еще материалы раздела «Суспільство»