<
НОВИНИ ДНЯ: В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позикивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.07.2022 950

"Путін, шоб ти здох": Вєрка Сердючка продекламувала на благодійному концерті кричалку, яку підхопили глядачі

Королева гумору і пісень дала благодійний концерт у Києві.

22 липня у Києві в Osocor Residence відбувся благодійний концерт Verka Serduchka & Band. Всі кошти з прибутку підуть на підтримку постраждалих регіонів. Пише ТСН. 

Артистка разом зі своєю командою дали можливість своїм прихильникам, хоча б на мить забути про жахливу реальність війни, а також допомогти українцям, які постраждали від російської агресії.

Сердючка потішила глядачів улюбленими хітами. Між піснями вона розмовляла з публікою і жартувала.

Вєрка разом зі своєю мамою вимовили тост за нашу перемогу у війні проти Росії.

"Україна понад усе!" – сказала співачка і випила шампанське.

Сєрдючка також зізналася, що любить вигадувати різні кричалки, і одну з них, дуже актуальну нині,  вона продекламувала, пританцьовуючи: "Путін, шоб ти здох!"

Кричалка дуже сподобалася глядачам, адже всі українці цього дуже бажають. Прихильники підхопили кричалку і в унісон разом із артисткою повторювали її після кожної пісні.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Путін, шоб ти здох": Вєрка Сердючка продекламувала на благодійному концерті кричалку, яку підхопили глядачі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.07.2022 950
Еще материалы раздела «Суспільство»