НОВИНИ ДНЯ: Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочаткувсі новини дня
Політика
Світ
23.07.2022 760

В українській розвідці натякнули, що до Ірану літав двійник Путіна

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов прокоментував нещодавнє відео, на якому російський президент Володимир Путін помітно шкутильгав, виходячи із літака в Ірані.

Коментуючи цей інцидент, керівник української розвідки засумнівався, чи був на відео справді очільник Кремля Путін. Пише ТСН. 

Про це керівник української розвідки розповів в ефірі спільного телемарафону у п'ятницю, 22 липня.

"Я прямо не відповім на це запитання (про стан Путіна - ред.), лише натякну. Подивіться, будь ласка, момент виходу умовного Путіна з літака. Чи Путін це взагалі?" - коротко відповів Буданов.

Зауважимо, що російський диктатор Володимир Путін нещодавно був з візитом в Ірані, і коли він виходив з літака, помітно кульгав. Як видно на відео, спускаючись трапом, Путін помітно шкутильгав, а коли треба було зійти з нижньої сходинки, дивно зістрибнув і вдав, що так і треба. Водночас його охорона впоралася зі сходами цілком успішно і не робила подібних дурних рухів.

Оценка материала:

5.00 / 1
В українській розвідці натякнули, що до Ірану літав двійник Путіна 5.00 5 1
Політика / Світ
23.07.2022 760
Еще материалы раздела «Світ»