<
НОВИНИ ДНЯ: Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібновсі новини дня
Політика
Світ
24.07.2022 4460

Обговорюють розпад РФ. Російські опозиціонери організували форум у Празі

22 липня, в Празі стартував "Форум вільних народів Росії". На ньому експерти з усього світу обговорюють розпад РФ на 19 окремих республік.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на анонс форуму.

Головною темою заходу стало повалення авторитарного режиму президента РФ Володимира Путіна і розпад Росії на низку незалежних демократичних країн, які будуть пов'язані добровільним договором. Обов'язковою умовою є повна демілітаризація новостворених держав, у тому числі відмова від ядерної зброї.

forum_image_2_24.07.22_1

"Поки зберігається "єдина Росія" - вона буде неминуче перетворюватися на агресивну імперію, який би "ліберал" не прийшов до влади в московському Кремлі", - підкреслюють організатори форуму.

При цьому в заході візьмуть участь російські, українські та західні експерти. Вони планують розробити підходи до створення перехідних адміністрацій та урядів пост-путінських незалежних держав Росії.

На думку організаторів форуму, Росію необхідно розділити на 19 незалежних республік. Вони створили відповідну карту.

Нагадаємо, раніше міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що війна Росії проти України остаточно покладе край імперії. РФ розпадеться на різні країни.

Оценка материала:

5.00 / 3
Обговорюють розпад РФ. Російські опозиціонери організували форум у Празі 5.00 5 3
Політика / Світ
24.07.2022 4460
Еще материалы раздела «Світ»