<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Росія
24.07.2022 3705

Удар стихії по російському курорту: потоки води на вулицях знесли десятки машин, загинула жінка

У російському місті Сочі проводять рятувальну операцію через потоп, який викликали проливні дощі, людей закликають не виходити із будинків.

У суботу, 23 липня, через затяжну зливу річка Бзугу у російському місті Сочі вийшла з берегів і затопила вулиці міста. Потоки води зносили автомобілі, пасажири в громадському транспорті були заблоковані, повідомляють про одну загиблу жінку. Пише ТСН. 

Російські Telegram-канали публікують відео цього потопу та повідомляють про його наслідки.

Очевидці говорять, що злива не припинялася кілька годин. У міському громадському транспорті люди опинилися у пастці серед затоплених вулиць, потоки води знесли десятки автомобілі.

На одній з вулиць міста рятувальники виявили тіло загиблої жінки. Офіційної інформації про жертв і постраждалих від повені в Сочі наразі не було.

Через підтоплені підстанції у деяких частинах російського курорту зникло електропостачання.

Місцева влада закликала водіїв відмовитися від особистого транспорту і порадила мешканцям не виходити із будинків.

Нагадаємо, раніше працівники сочинського пляжу "Фрегат" побили 23-річного парубка з Мінська, який займався самбо, працював у хокейному клубі “Динамо” і має фото з білоруським диктатором.

Оценка материала:

5.00 / 5
Удар стихії по російському курорту: потоки води на вулицях знесли десятки машин, загинула жінка 5.00 5 5
Політика / Росія
24.07.2022 3705
Еще материалы раздела «Росія»