<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
25.07.2022 1526

"Путін обіцяв Орбану частину України" – Фейгін

Президент РФ Путін готовий був віддати Угорщині Закарпаття.

Кремлівський диктатор Володимир Путін пообіцяв прем'єр-міністру Угорщини Віктору Орбану частину Закарпаття в обмін на досить явну підтримку у війні. Пише ТСН. 

Про це розповів російський правозахисник Марк Фейгін 24 каналу.

Саме так можна пояснити скандальні заяви Віктора Орбана.

За словами Фейгіна, Росія постійно повторює, що Київ перетворили на так званий проєкт "антиросії". Вони сприймають Україну як наконечник "західного списа".

"Ой, підпали під Захід? Тільки Захід щось не займав території, не вбивав дітей в Бучі і допомагає грошима. Чому б тоді Україні не обрати союзником Захід? А кого обирати? Москву? Оцих всіх з мордами у вигляді дуп?", - говорить Фейгін.

Угорщина активно виступає проти антиросійських санкцій, особливо вона захищає поставки російських енергоносіїв до Європи.

Нагадаємо, "друг" Росії Орбан звинуватив Захід у нападі Путіна на Україну.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Путін обіцяв Орбану частину України" – Фейгін 5.00 5 3
Політика / Україна
25.07.2022 1526
Еще материалы раздела «Україна»