<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 17 червня - помірні дощі, місцями з грозами, вдень до +29°  Шольц: миру не можна досягнути без Росії, але саме вона продовжує війну  "Лялька Путіна". Дуда жорстко пройшовсь по Лукашенку на саміті миру  "Умови стали суворіші": адвокат розповів про нюанси в переогляді інвалідності на ВЛК  Дощі підуть? Синоптики дали детальний прогноз на робочий тиждень в Україні  Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росієювсі новини дня
Політика
Україна
25.07.2022 543

Росія відправляє на війну в Україні цивільних авіаторів – розвідка

Російські цивільні авіатори беруть участь у війні проти України.

2049bfec1054085c7a9ef0966e2b5b80_25.07.22

Льотчики висловлюють невдоволення своєю участю у забезпеченні бойових дій. Пише ТСН. 

Про це повідомляють у ГУР Міноборони.

За інформацією розвідки, до війни в Україні залучені льотчики та авіаційний персонал російських державних авіакомпаній, які діють в структурі міністерства оборони РФ.

Екіпажі літаків Ан-124-100 та Ил-76 МД неодноразово перевозили з території РФ до України  озброєння, особовий склад та військову техніку.

"У соціальних мережах та приватних розмовах, льотчики висловлюють невдоволення своєю участю у забезпеченні бойових дій жаліються на неможливість для себе та членів родин виїхати за кордон та обговорюють притягнення їх до відповідальності та покарання за військові злочини після неминучої воєнної поразки росії", - повідомляють у розвідці.

Розвідка України має списки воєнних злочинців – працівників підприємства “Государственная авиакомпания “224 лётный отряд” (місце дислокації аеродром Мігалово). Всіх воєнних злочинців проти мирного населення України притягнуто до відповідальності.

Нагадаємо, що росіяни відмовляються підписувати контракти з Міноборони РФ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія відправляє на війну в Україні цивільних авіаторів – розвідка 5.00 5 2
Політика / Україна
25.07.2022 543
Еще материалы раздела «Україна»