<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
25.07.2022 1622

Росіяни панікують і змінюють плани у Херсоні через наступ ЗСУ - військовий експерт

Українські військові отримали західну зброю та успішно просуваються у Херсонській області.

e4fc5b0b5c6e7e2d61a9fa57c57977bb_25.07.22

Росіяни панікують та терміново коригують плани у Херсонській області, намагаються зрозуміти, що їм робити. Пише ТСН. 

Про це розповів колишній міністр оборони України та голова Центру оборонних стратегій Андрій Загороднюк в ефірі Радіо НВ.

"Сьогодні ми відчуваємо себе впевненіше, у нас є більша кількість західної зброї. Тому росіяни зараз панікують. Ми бачимо дуже серйозні спроби перекидання техніки, військ на південь. Це впливає на хід подій на сході, тобто вони можуть фактично здійснювати наступ тільки на одному операційному напрямку. Поки ми бачимо, що вони в терміновому порядку коригують плани, намагаються зрозуміти, що їм робити і знаходяться у вкрай некомфортному стані для себе", – зазначив він.

За його словами, росіяни розуміють, що їм не вдасться, на відміну від України, тримати напругу на декількох операційних напрямках. Він впевнений, що у ЗСУ є всі шанси для того, щоб звільнити Херсон від окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 4
Росіяни панікують і змінюють плани у Херсоні через наступ ЗСУ - військовий експерт 5.00 5 4
Політика / Україна
25.07.2022 1622
Еще материалы раздела «Україна»