НОВИНИ ДНЯ: Помер Степан Гіга: все про життя і смерть народного артиста України  Гороскоп на 13 грудня: Овнам - нова ідея, Близнюкам - відпочинок  Не стало легенди: Степан Гіга помер у Львові  Україну накриє різке похолодання: що буде з погодою на вихідних і де чекати снігу  Чи загрожують Україні тижневі блекаути: пояснення експерта  Зеленський розкрив деталі переговорів про мир в Україні: що відбувається за лаштунками  Місячний гороскоп: що можна і чого не можна робити 13 груднявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.07.2022 1285

Виявляється, котлети не потрібно смажити. Як готувати їх правильно

Виявляється, щоб приготувати смачні, соковиті, ароматні котлети не потрібна сковорода і газова конфорка. Секрет приготування найкращих котлет - духовка, з якої ви через півгодини дістанете неймовірно смачну м'ясну страву.

Про це розповіла відомий фуд-блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнти для котлет в духовці

  • 800 г фаршу (найкраще свинячий ошийок)
  • 100-130 г цибулі (1 середня цибулина)
  • 5 шматочків батона (краще сухого)
  • 150-200 г молока
  • 1 зубчик часнику
  • Сіль, чорний мелений перець - за смаком
  • Залийте батон молоком і залиште на 10 хвилин.
  • Перемеліть м'ясо на м'ясорубці, а також цибулю, часник і батон.
  • Посоліть і поперчіть фарш.
  • Відбийте фарш мінімум 10-15 разів, щоб котлети тримали форму.
  • Сформуйте котлети, викладіть на деко і запікайте 30-35 хвилин при температурі 200-210 градусів.

Покрокове приготування котлет

  • Залийте батон молоком і залиште на 10 хвилин.
  • Перемеліть м'ясо на м'ясорубці, а також цибулю, часник і батон.
  • Посоліть і поперчіть фарш.
  • Відбийте фарш мінімум 10-15 разів, щоб котлети тримали форму.
  • Сформуйте котлети, викладіть на деко і запікайте 30-35 хвилин при температурі 200-210 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Виявляється, котлети не потрібно смажити. Як готувати їх правильно 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.07.2022 1285
Еще материалы раздела «Суспільство»