Життя та Стиль
Суспільство
Виявляється, котлети не потрібно смажити. Як готувати їх правильно
Виявляється, щоб приготувати смачні, соковиті, ароматні котлети не потрібна сковорода і газова конфорка. Секрет приготування найкращих котлет - духовка, з якої ви через півгодини дістанете неймовірно смачну м'ясну страву.
Про це розповіла відомий фуд-блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.
Інгредієнти для котлет в духовці
- 800 г фаршу (найкраще свинячий ошийок)
- 100-130 г цибулі (1 середня цибулина)
- 5 шматочків батона (краще сухого)
- 150-200 г молока
- 1 зубчик часнику
- Сіль, чорний мелений перець - за смаком
- Залийте батон молоком і залиште на 10 хвилин.
- Перемеліть м'ясо на м'ясорубці, а також цибулю, часник і батон.
- Посоліть і поперчіть фарш.
- Відбийте фарш мінімум 10-15 разів, щоб котлети тримали форму.
- Сформуйте котлети, викладіть на деко і запікайте 30-35 хвилин при температурі 200-210 градусів.
Покрокове приготування котлет
- Залийте батон молоком і залиште на 10 хвилин.
- Перемеліть м'ясо на м'ясорубці, а також цибулю, часник і батон.
- Посоліть і поперчіть фарш.
- Відбийте фарш мінімум 10-15 разів, щоб котлети тримали форму.
- Сформуйте котлети, викладіть на деко і запікайте 30-35 хвилин при температурі 200-210 градусів.