НОВИНИ ДНЯ: Жителів низки регіонів України попередили про ожеледицю на дорогах у найближчу добу  Банки скоротили іпотечне кредитування українців  У Росії найбільша алмазна компанія заявила про кризу і закриття копалень  Путін уже лякає інші країни ударами: що говорить  Мокрий сніг і різкі перепади температури: яку погоду в Україні очікувати 23 листопада  У РФ припинили польоти половина літаків Airbus: у чому причина  Нові відстрочки, МСЕК та реєстр для військових. Як зміниться мобілізація в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.07.2022 1173

Виявляється, котлети не потрібно смажити. Як готувати їх правильно

Виявляється, щоб приготувати смачні, соковиті, ароматні котлети не потрібна сковорода і газова конфорка. Секрет приготування найкращих котлет - духовка, з якої ви через півгодини дістанете неймовірно смачну м'ясну страву.

Про це розповіла відомий фуд-блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнти для котлет в духовці

  • 800 г фаршу (найкраще свинячий ошийок)
  • 100-130 г цибулі (1 середня цибулина)
  • 5 шматочків батона (краще сухого)
  • 150-200 г молока
  • 1 зубчик часнику
  • Сіль, чорний мелений перець - за смаком
  • Залийте батон молоком і залиште на 10 хвилин.
  • Перемеліть м'ясо на м'ясорубці, а також цибулю, часник і батон.
  • Посоліть і поперчіть фарш.
  • Відбийте фарш мінімум 10-15 разів, щоб котлети тримали форму.
  • Сформуйте котлети, викладіть на деко і запікайте 30-35 хвилин при температурі 200-210 градусів.

Покрокове приготування котлет

  • Залийте батон молоком і залиште на 10 хвилин.
  • Перемеліть м'ясо на м'ясорубці, а також цибулю, часник і батон.
  • Посоліть і поперчіть фарш.
  • Відбийте фарш мінімум 10-15 разів, щоб котлети тримали форму.
  • Сформуйте котлети, викладіть на деко і запікайте 30-35 хвилин при температурі 200-210 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Виявляється, котлети не потрібно смажити. Як готувати їх правильно 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.07.2022 1173
Еще материалы раздела «Суспільство»