<
НОВИНИ ДНЯ: Вбивця "Шахедів". Що відомо про ППО Skynex, яку має Україна  Синоптики озвучили прогноз погоди на Великдень  Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.07.2022 1075

Виявляється, котлети не потрібно смажити. Як готувати їх правильно

Виявляється, щоб приготувати смачні, соковиті, ароматні котлети не потрібна сковорода і газова конфорка. Секрет приготування найкращих котлет - духовка, з якої ви через півгодини дістанете неймовірно смачну м'ясну страву.

Про це розповіла відомий фуд-блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнти для котлет в духовці

  • 800 г фаршу (найкраще свинячий ошийок)
  • 100-130 г цибулі (1 середня цибулина)
  • 5 шматочків батона (краще сухого)
  • 150-200 г молока
  • 1 зубчик часнику
  • Сіль, чорний мелений перець - за смаком
  • Залийте батон молоком і залиште на 10 хвилин.
  • Перемеліть м'ясо на м'ясорубці, а також цибулю, часник і батон.
  • Посоліть і поперчіть фарш.
  • Відбийте фарш мінімум 10-15 разів, щоб котлети тримали форму.
  • Сформуйте котлети, викладіть на деко і запікайте 30-35 хвилин при температурі 200-210 градусів.

Покрокове приготування котлет

  • Залийте батон молоком і залиште на 10 хвилин.
  • Перемеліть м'ясо на м'ясорубці, а також цибулю, часник і батон.
  • Посоліть і поперчіть фарш.
  • Відбийте фарш мінімум 10-15 разів, щоб котлети тримали форму.
  • Сформуйте котлети, викладіть на деко і запікайте 30-35 хвилин при температурі 200-210 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Виявляється, котлети не потрібно смажити. Як готувати їх правильно 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.07.2022 1075
Еще материалы раздела «Суспільство»