<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Бізнес
Економіка
25.07.2022 453

ЄІБ виділить майже 1,6 млрд євро фінансової допомоги для України

Європейський інвестиційний банк надасть Україні 1,59 млрд євро для ремонту пошкодженої інфраструктури та на інші критично важливі проекти.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Єврокомісії.

Повідомляється, що це другий пакет підтримки України в рамках екстрених заходів від ЄІБ. Перший у розмірі 668 млн євро був перерахований протягом місяця після повномасштабного вторгнення Росії.

Також повідомляється, що з загальної суми 1,05 млрд євро будуть надані негайно. Ці кошти спрямують на підтримку стратегічним підприємствам, термінових заходів в енергетиці та відновлення пошкодженої інфраструктури ЖКГ.

Друга частина на 540 млн євро виділяється на проекти у сфері енергетики, транспорту та дорожнього будівництва.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЄІБ виділить майже 1,6 млрд євро фінансової допомоги для України 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
25.07.2022 453
Еще материалы раздела «Економіка»