<
НОВИНИ ДНЯ: Чи є загроза з Придністров’я: у ГУР доповіли про ситуацію зараз  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"  Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикметивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.07.2022 8455

26 липня в Україну увірветься спека: синоптик Діденко назвала область, де вдарить до +35°

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, дощі з грозами пройдуть 26 липня у східній частині України та на Полтавщині, а ввечері опади накриють західні області.

Спека повернеться у вівторок, 26 липня, до західних областей України. Місцями температура підійметься до +35°. Пише УНІАН. 

Про це у Facebook розказала синоптик Наталка Діденко.

"26 липня очікується протягом дня +29...+32 градуси, найспекотнішим полюсом виявиться Закарпаття, +32...+35 градусів", - попередила синоптик.

За її даними, спекотно також буде 26 липня на Одещині та Миколаївщині, +29...+32 градуси. У більшості ж областей у вівторок переважатиме комфортна літня температура повітря +25...+29 градусів. Трохи свіжішими будуть Харківщина та Сумщина, +22...+26 градусів.

За прогнозом синоптика, дощі з грозами пройдуть 26 липня у східній частині України та на Полтавщині, а вже аж надвечір прийдуть також на Львівщину, Волинь, Рівненщину, Івано-Франківську, Чернівецьку області та на Закарпаття.

"На тижні спека переважатиме у південній частині, що - логічно для цього сезону, на решті території України буде тепло або помірно спекотно", - спрогнозувала вона.

Як повідомляв Погода УНІАН, в останній тиждень липня в Україні очікуються дощі, місцями сильні та з грозами. В середині тижня на півдні і сході повітря прогріється до +30°...+33°, однак до кінця місяця спека спаде, а частину країни накриє похмура і дощова погода.

Оценка материала:

5.00 / 1
26 липня в Україну увірветься спека: синоптик Діденко назвала область, де вдарить до +35° 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.07.2022 8455
Еще материалы раздела «Суспільство»