<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.07.2022 1591

Синоптики прогнозують в Україні різке похолодання, яке зміниться спекою

Перепад температури торкнеться не всієї території країни, однак у деяких регіонах він буде значним.

Найближчі два тижні будуть досить нестабільними за температурними показниками, синоптики прогнозують різке зниження температури, за яким очікується повернення спеки. Крім того, на мешканців України чекають дощові дні та грози. Пише НВ. 

Львів

1 серпня у Львові температура впаде до рекордних +14 °C вдень і +13 °C у нічний час. Очікують сильну хмарність та сильні опади. Проте вже наступного дня стане помітно тепліше, а в суботу, 6 серпня, температура зросте до +33 °C за відсутності дощу.

Київ

У Києві мінімальні показники очікують у середу, 3 серпня, коли вдень температура досягне +22 °C, а вночі лише +15 °C. У цей день очікується дощ та вітряна погода, а вже у четвер погода буде ясною та тихою. У неділю, 7 серпня, стовпчик термометра підніметься до +35 °C вдень і +19 °C вночі.

Харків

У Харкові похолодання також прогнозують у середу, 3 серпня, до +19 °C вдень і +15 °C вночі, також обіцяють сильний дощ та вітер. 7 серпня температура підніметься до +31 °C вдень та +19 °C у нічний час.

Одеса

Одесу різкі перепади не торкнуться, протягом двох тижнів мінімальна температура повітря становитиме +28 °C вдень та +20 °C вночі. У вівторок, 2 серпня, можливий дощ із грозою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптики прогнозують в Україні різке похолодання, яке зміниться спекою 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.07.2022 1591
Еще материалы раздела «Суспільство»