<
НОВИНИ ДНЯ: Газові війни. Як РФ виманила в України кораблі, літаки та ракети і звідки космічні "борги"  У Міноборони назвали шість видів доплат для українських військових  Дощі минуть, але прохолода лишиться: якою буде погода в Україні 8 травня  РФ припинила використовувати Кримський міст для постачання зброї на фронт, - The Independent  Сі Цзіньпін повідомив, за якої умови підтримає мирну конференцію щодо України  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФ  Синоптикиня попередила про заморозки: де суттєво опуститься температуравсі новини дня
Політика
Україна
26.07.2022 536

Зеленський повідомив подробиці про призначення Хоренка командувачем Сил спецоперацій

Глава держави також розповів про інші кадрові зміни.

21248fae714d9c055549a6e2b934bba7_26.07.22

Президент України Володимир Зеленський ухвалив 25 липня важливі кадрові рішення. Пише ТСН. 

Подробиці глава держави повідомив у своєму зверненні.

"Новим командувачем Сил спеціальних операцій Збройних сил України призначений бойовий генерал Віктор Хоренко. А генерал Григорій Галаган переводиться на інший напрямок і з метою оновлення Служби безпеки України призначений першим заступником керівника Центру спеціальних операцій "А" СБУ", - зазначив Зеленський.

Щодо керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова, він буде очолювати й Комітет з питань розвідки при президентові України.

Нагадаємо, в середині травня Буданов сказав, що війна в Україні переламного моменту досягне в серпні, а до кінця 2022 року може закінчитися. Голова розвідки також впевнений, що українська влада буде відновлена "на всіх наших територіях, які ми втратили, включно з Донбасом та Кримом".

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський повідомив подробиці про призначення Хоренка командувачем Сил спецоперацій 5.00 5 1
Політика / Україна
26.07.2022 536
Еще материалы раздела «Україна»