<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Росія
27.07.2022 474

Оштрафували і хочуть відправити на війну: у Росії покарали чеченця, який вигукнув "Слава Україні

У Росії на 32 тис. рублів оштрафували уродженця Дагестану Артура Ільясханова.

d11adabf8ae17107fa05939e7ec3fcf5_27.07.22

Чоловік в одному із російських магазинів вчинив дебош та вигукував: "Слава Україні! Слава Америці".

Про це повідомляє російське видання "Медуза".

Відомо, що чоловік у місті Нижньовартовськ, що в Росії, вчинив дебош. Він заявив, що чеченець і нагадав росіянам про втрати окупаційної армії в Україні. Під час розмови з росіянами чоловік вигукнув: "Слава Україні! Слава Америці".

"Ви мене нічим не налякаєте. Їдьте до України. Дякувати Богу, українці по 50 тисяч людей вас ловлять. Слава Америці, слава Україні", - сказав чоловік.

Російський суд звинуватив  Артура Ільясханова у "дискредитації армії РФ" та хуліганстві. Тепер чоловік змушений заплатити штраф у розмірі 32 тис. рублів.

Представник Чечні в Ханти-Мансійському автономному окрузі Аббаз Абдулхажієв заявив, що "чеченська діаспора запропонує чоловіку поїхати на війну проти України". І мовляв, "якщо він загине, то стане героєм, а якщо виживе - повернеться нормальною людиною".

Нагадаємо, в Росії чоловік висловив підтримку українським військовим та сказав "Слава Україні".

Оценка материала:

5.00 / 2
Оштрафували і хочуть відправити на війну: у Росії покарали чеченця, який вигукнув "Слава Україні 5.00 5 2
Політика / Росія
27.07.2022 474
Еще материалы раздела «Росія»