<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
27.07.2022 643

Путін направив армію в Україну для того, щоб відтворити Радянський Союз – Арестович

На думку радника голови ОП, після того, як окупанти втратили можливість захопити Київ і призначити свою владу, вони зазнали стратегічної поразки.

c15ce566718707e4f89ab6ebfed4181c_27.07.22

Президент Росії Володимир Путін направив армію в Україну для того, щоб відтворити Радянський Союз. Масштабами та методами, якими володів та застосовував Радянський Союз.

Нюанс у тому, що у Путіна немає ресурсів, які б забезпечили ці масштаби і методи. Сучасна РФ і близько їх не має.

Про це заявив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович.

"Але поки йде хоч якийсь наступ, фраза "мета операції буде досягнута" не лопається як мильна бульбашка. Це дає неправдиву надію на якийсь успіх, а цілі "операції" можна підганяти під ці надії. Як тільки вони стають в оборону, одразу руйнуються надії всередині РФ, а провал очевидний", -  зазначив він.

За словами Арестовича, після того, як російські загарбники втратили можливість захопити Київ і призначити свою владу, вони зазнали стратегічної поразки.

"Захоплення Сєвєродонецька та Лисичанська - це останній їхній оперативний успіх. Оскільки резерви закінчуються, а оперативні провали насуваються, вони перекидають резерви із ключових напрямів. Для оборони захоплених рубежів. Це наближає розкриття стратегічного провалу", - резюмував він.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з американськими конгресменами в Київ повідомив, що найближчі 3-6 тижнів стануть вирішальними у звільненні окупованих територій, зокрема йдеться про південні регіони.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін направив армію в Україну для того, щоб відтворити Радянський Союз – Арестович 5.00 5 1
Політика / Україна
27.07.2022 643
Еще материалы раздела «Україна»