<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіант  Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaphвсі новини дня
Політика
Росія
27.07.2022 512

Лавров, який погрожував "повалити київський режим", знову хоче мирних переговорів

Керівник МЗС країни-окупантки Сергій Лавров вкотре побідкався на відсутність мирних переговорів з Україною.

Раніше головний дипломат Росії заявляв, що держава-агресорка "допоможе українцям повалити київський режим". Пише ТСН. 

Про це пишуть російські засоби масової пропаганди.

Лавров заявив, що "всі бойові дії закінчуються за столом переговорів", а Росія нібито ніколи від цього не відмовлялася.

"Ми ніколи не відмовлялися від переговорів, бо всім добре відомо: будь-які бойові дії закінчуються за переговорним столом", - заявив Лавров.

Міністр держави-агресорки також збрехав про те, що це нібито Захід, а саме - США, Велика Британія та інші європейські країни - "заборонили Україні домовлятися з РФ після переговорів у Стамбулі".

Нагадаємо, раніше путінський прихвостень заявив, що "йому шкода українського народу, який заслуговує на краще", та пообіцяв, що "Росія допоможе українцям повалити антинародний та антиісторичний київський режим", який засів у Лаврова в голові.

В Офісі президента різко відповіли на цю заяву, називаючи її шизофренічною. У Зеленського іронічно зауважили, що ще зранку Лавров хотів переговорів з Україною, а ввечері вирішив зайнятися "поваленням київського режиму".

Оценка материала:

5.00 / 2
Лавров, який погрожував "повалити київський режим", знову хоче мирних переговорів 5.00 5 2
Політика / Росія
27.07.2022 512
Еще материалы раздела «Росія»