НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
27.07.2022 695

Битва за Херсон буде страшною - Арестович про тактику ворога у разі контрнаступу ЗСУ

Якщо загарбник не досяг своєї мети, він програв.

a220992541b4703ad2d6eadfc12e9420_27.07.22

Російська армія не в тому душевному стані, щоби послідовно битися, повільно відступаючи, виграючи час для мобілізації, політичних рішень, тому битва за Херсон буде страшною. Пише ТСН. 

Про це радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович розповів в інтерв’ю UKRLIFE.TV.

"Я думаю, що перший бій вони дадуть. За Херсон буде бійка страшною. Але якщо ми їх переламаємо, у них буде повне обвалення. Вони не повірять у свої можливості далі ефективно оборонятися. Тож, може повторитися історія з Київщиною, Чернігівщиною для них", - сказав Арестович.

Він також зазначив, що свою поразку росіяни чітко зрозуміють.

"Вона програна не в тому сенсі, що вони не досягли мети. Адже, у чому різниця між тими, хто наступає і тими, хто обороняється: якщо перший не досяг своєї мети, він програв, а оборонець, якщо зірвав наступ противника, вже виграв. Вони це чітко розуміють. Вони не тільки не досягли своїх цілей, вони ще й вигрібатимуть від нас", - додав радник керівника Офісу президента.

Нагадаємо, диктатор Білорусі Олександр Лукашенко зробив чергову цинічну заяву, вигадавши, що, мовляв, Україна бойовими гелікоптерами "підпалює" свої поля для "жахливої картинки".

Оценка материала:

5.00 / 2
Битва за Херсон буде страшною - Арестович про тактику ворога у разі контрнаступу ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
27.07.2022 695
Еще материалы раздела «Україна»