<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Політика
Україна
27.07.2022 640

У Зеленського закликали росіян залишити Херсон: третього попередження не буде

У Офісі президента, на тлі ударів ЗСУ по Антонівському мосту, закликали окупантів залишити Херсон. Поки ще є така можливість.

126_8_id81723_1300x820_22_650x410_27.07.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на радника глави Офісу президента Михайла Подоляка у Twitter.

"Рідкісна птиця ВИЛЕТИТЬ із середини Дніпра. Можна, звісно, назвати Антонівський міст засобом ru-ППО, що перехоплює ua-ракети, але від реальності не втечеш: окупантам варто вчитися вплав перетинати Дніпро. Або залишити Херсон, поки є змога. Третього попередження може не бути", - написав Подоляк.

Удари по Антонівському мосту

Нагадаємо, в ніч на 27 липня ЗСУ завдали чергового удару по Антонівському мосту в Херсоні. Після чого окупанти заявили, що "по шляхопроводу рух перекрито".

Удари по мосту підтвердила керівник координаційного прес-центру сил охорони і оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Вона зазначила, що метою військових операцій ЗСУ є деморалізація ворога, руйнування його планів та збереження української інфраструктури, тому "робота ведеться філігранно".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Зеленського закликали росіян залишити Херсон: третього попередження не буде 5.00 5 2
Політика / Україна
27.07.2022 640
Еще материалы раздела «Україна»