<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
28.07.2022 1328

Партизани ліквідували групу росіян під Херсоном: знайдено секретні документи

В Херсонській області представники українського руху опору ліквідували групу окупантів та здобули їх документи, серед яких мапи та шифри.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ССО ЗСУ.

"Представники групи опору ліквідували групу ворога й отримали цікаву документацію. Що ж, в росіян за прогнозами попереду одні дощі з градом, адже матеріали передані іншим підрозділам ЗСУ", - йдеться в повідомленні.

На сайті додають, що опубліковані документи, лише частина того, чим вдалося заволодіти представникам руху опору.

Нагадаємо, Збройні сили України в ніч на 27 липня завдали чергового удару по Антонівському мосту в Херсоні. Рух по шляхопроводу перекрито.

Як повідомлялося, ЗСУ зачистили звільнену Андріївку Херсонської області і виконали 300 вогневих завдань, а також знищили 89 загарбників, ворожі склади та техніку росіян.

Крім того, відомо, що українські партизани на захоплених територіях підтримують зв'язок із військовим командуванням.

Оценка материала:

5.00 / 5
Партизани ліквідували групу росіян під Херсоном: знайдено секретні документи 5.00 5 5
Політика / Україна
28.07.2022 1328
Еще материалы раздела «Україна»