<
НОВИНИ ДНЯ: Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплимвсі новини дня
Політика
Україна
28.07.2022 640

Експерт пояснив, чому важливо знищувати "основну артерію росіян – залізничні вузли"

ЗСУ треба атакувати залізничні сполучення та мости.

Знищення залізничного сполучення та мостів створює для росіян великі проблеми з переведенням децентралізації логістики.

Про це в інтерв’ю ТСН.ua розповів заступник директора Центру армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань Михайло Самусь.

"Росія звикла до того, що вона здійснює постачання боєприпасів, озброєння якраз залізницею, так швидко. У них якраз для цього все готово і пристосовано. І коли українські війська почали знищувати цю інфраструктуру, постало питання децентралізації постачань, тобто переведення залізничних на автомобільні перевезення. І я впевнений, що це стало викликом, а, можливо, великою проблемою для росіян", - зазначив він.

За словами експерта, у росіян традиційно є проблеми з автотранспортом, тобто бронетехніки багато, а автотранспорту спеціалізованого, традиційно ще з радянських часів не так багато. Він впевнений, що цей автотранспорт перебуває ще в більш гіршому стані, ніж бронетехніка.

"Тому зараз у них є проблеми переведення децентралізації логістики, судячи по всьому, це їм не вдається, оскільки інтенсивність артилерійського вогню на Донбасі, де вони якраз сконцентрували свої артилерійські зусилля, він суттєво знизився. Є статистика, що до 70% падіння такої інтенсивності. Це означає, що дійсно з логістикою величезні проблеми", - резюмував Самусь.

Нагадаємо, в ЗСУ підтвердили удари по Антонівському мосту в Херсоні. В результаті переправа стала непридатною для використання.

Оценка материала:

5.00 / 2
Експерт пояснив, чому важливо знищувати "основну артерію росіян – залізничні вузли" 5.00 5 2
Політика / Україна
28.07.2022 640
Еще материалы раздела «Україна»