<
НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 8-14 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 8-14 липня 2024 року  Україну у понеділок накриє спека до 38°  Київ чекає на диво: що станеться після повернення головного хреста на Софійський собор  Якщо РФ дійде до "дороги життя" Покровськ-Костянтинівка: військовий назвав загрози  До України йде аномальна спека: синоптик ошелешив погодою на наступний тиждень, 8-14 липня  Прикриття неба України з Польщі: польський політик зробив суперечливу заяву про ППОвсі новини дня
Політика
Україна
28.07.2022 600

У США обидві партії за передачу Україні ракет ATACMS дальністю понад 300 км

Обидві партії Конгресу США висловили підтримку стосовно передачі Україні ракет ATACMS для HIMARS. Вони здатні бити на відстань до 310 км.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на депутата від Демократичної партії США Елісу Слоткін.

"Я думаю, що ми ясно почули від президента Зеленського, і нам підтвердили сьогодні - українці справді хочуть кілька разів дати по зубах Росії до настання зими", - сказала депутат.

Вона наголосила, додаткову військову допомогу українцям потрібно надати якомога швидше - протягом 3-6 тижнів, оскільки ЗСУ готуються до наступу на півдні країни, підкресливши, у Вашингтоні мають зробити усе можливе, аби цей наступ мав успіх.

Оценка материала:

5.00 / 1
У США обидві партії за передачу Україні ракет ATACMS дальністю понад 300 км 5.00 5 1
Політика / Україна
28.07.2022 600
Еще материалы раздела «Україна»