<
НОВИНИ ДНЯ: Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Штрафи й обмеження. Як будуть карати тих, хто не оновив дані у ТЦК  Уряд вніс зміни до порядку відправлення повісток поштою  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Які зміни чекають на українців у липні: всі нововведення  Бензин подорожчав, дизель та автогаз подешевшали: як змінилися ціни на АЗС за місяць  Синоптики шокували прогнозом погоди на липень: вся Україна – в зоні ризикувсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2022 573

РФ намагається відновити пором "Керч-Єйськ", збільшує кількість авіації в Криму та тримає кораблі у морі

Росія намагається відновити поромне з’єднання Керч-Єйськ та нарощує авіацію в окупованого Криму. Також ворог тримає на бойовому чергуванні кораблі-ракетоносці.

aae50f73e6edb7ea978164bec53a9cdb_29.07.22

Станом на сьогодні, 28 липня, Росія тримає на бойовому чергуванні 3 ворожі носії крилатих ракет "Калібр" у Чорному морі; в Азовському морі 7 ворожих кораблів та катерів; у Середземному морі - 5 носіїв крилатих ракет "Калібр". Пише ТСН. 

Про це повідомили у пресслужбі Військово-морських сил ЗСУ в Telegram.

За добу, в інтересах Росії прохід Керч-Єнікальським каналом здійснили 34 судна до Азовського моря, з них 12 суден рухались з протоки Босфор; до Чорного моря – 32 суден, з них 10 суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

У штабі кажуть, що ворог намагається відновити паромне з’єднання Керч-Єськ і нарощує угруповання авіації в тимчасово  окупованому Криму.

"Вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS) на цивільних суднах в акваторії Азовського моря, рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS)", - додали в ВМС ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 1
РФ намагається відновити пором "Керч-Єйськ", збільшує кількість авіації в Криму та тримає кораблі у морі 5.00 5 1
Політика / Україна
29.07.2022 573
Еще материалы раздела «Україна»