<
НОВИНИ ДНЯ: Україну у понеділок накриє спека до 38°  Київ чекає на диво: що станеться після повернення головного хреста на Софійський собор  Якщо РФ дійде до "дороги життя" Покровськ-Костянтинівка: військовий назвав загрози  До України йде аномальна спека: синоптик ошелешив погодою на наступний тиждень, 8-14 липня  Прикриття неба України з Польщі: польський політик зробив суперечливу заяву про ППО  Байден заявив, що він зупинив Путіна  Мобілізація: у представників ТЦК з’явився новий обов’язковий документ – хто не може вручати повісткивсі новини дня
Політика
Україна
28.07.2022 623

92-а передає полум'яне привітання і вибачте, що до вас звертається

"На самому початку великої війни про власну повітряну розвідку ми навіть і не мріяли. А коли все-таки почали мріяти, знайшлися добрі люди, завдяки яким мрія раптово збулася.

На сьогоднішній день наш підрозділ має у своєму арсеналі і потрібні безпілотники, і девайси до ним, і цілком кваліфікований персонал, і, що найважливіше, реальний бойовий досвід, отриманий під час постійної копіткої роботи, зокрема - методом спроб і помилок.

Ворог непогано озброєний, досить розумний і хитрий. У противника розвинена мережа РЕБ та своєї повітряної розвідки. Це, зрозуміло, не знижує мотивації наших бійців і не заважає бити окупантів, але іноді призводить до неминучих матеріальних втрат. І ці втрати необхідно якось відшкодовувати, щоб земля продовжувала горіти під ногами російських загарбників. Плюс до того – ми активно розвиваємося, збільшуємо штат та кількість позицій, а також додаємо собі нових завдань.

Аеророзвідка одного з підрозділів 92-ої бригади терміново вимагається:

Дрон dji mavic 3 - 2 шт.

Дрон Autel EVO Lite Premium Bundle Orange - 2шт.

Інверторний генератор Weekender Smart 1000Iт - 2 шт.

Чарівний номер картки 5168757428767166.

Слава нашій Україні!"

Оценка материала:

5.00 / 2
92-а передає полум'яне привітання і вибачте, що до вас звертається 5.00 5 2
Політика / Україна
28.07.2022 623
Еще материалы раздела «Україна»