<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2022 1020

Проявили "жест доброї волі": путінська партія "Єдина Росія" втекла з окупованого Херсона

Путінська партія "Єдина Росія" проявила "жест доброї волі" та втекла з окупованого Херсона.

a8a9f0af1bf9671170f34e8599096574_29.07.22

Ця партія діяла на території українського Херсона для підготовки до псевдореферендуму. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій.

"Обстріл Антонівського мосту, який був своєрідною "дорогою життя" для окупантів у тимчасово окупованому Херсоні крім логістичного, мав і великий психологічний ефект. Першою з українського міста,  – що символічно, втекла "Єдина Росія". Путінська партія пояснила це тим, що більше не може здійснювати в ньому свою "гуманітарну діяльність", - йдеться у повідомленні.

Центр стратегічних комунікацій зазначає, що метою "єдиноросів" була підготовка до фейкового референдуму в тимчасово окупованому Херсоні, вони не займались жодною гуманітарною діяльністю. Там додають, що очікується, що вже скоро Херсон покинуть "гауляйтери" Стремоусов і Сальдо.

Нагадаємо, ЗСУ зможуть звільнити Херсон та територію навколо нього до кінця вересня. Таку заяву зробив експосадовець міністерства оборони США, старший науковий співробітник CNAS Кріса Догерті.

Оценка материала:

5.00 / 3
Проявили "жест доброї волі": путінська партія "Єдина Росія" втекла з окупованого Херсона 5.00 5 3
Політика / Україна
29.07.2022 1020
Еще материалы раздела «Україна»