<
НОВИНИ ДНЯ: Буде ще спекотніше, місцями спека 36 градусів: детальний прогноз погоди на 30 червня  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Штрафи й обмеження. Як будуть карати тих, хто не оновив дані у ТЦК  Уряд вніс зміни до порядку відправлення повісток поштою  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Які зміни чекають на українців у липні: всі нововведення  Бензин подорожчав, дизель та автогаз подешевшали: як змінилися ціни на АЗС за місяцьвсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2022 864

Наступ на Запоріжжя: Жданов спростував загрозу та припустив, коли ЗСУ звільнять Херсон

Експерт прогнозує, що ЗСУ звільнять Херсон вже до кінця літа.

457300c02d48012775983238c4c71777_29.07.22

Після звільнення тимчасово окупованого Херсона витіснені звідти російські війська не будуть становити загрозу для Запорізької області.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов в ефірі "FREEДОМ", відповідаючи на питання про небезпеку нападу. Пише ТСН. 

"Навіть якщо вони встигнуть вивести особовий склад, якщо ми видавимо їх за Дніпро на лівий берег, особовий склад піде на човнах – мостів немає, щоб вивезти техніку і озброєння... Тому це угруповання не буде являти собою таку велику військову загрозу", – сказав Жданов.

"З урахуванням того, що ми їх пошарпаємо дуже сильно, плюс деморалізація особового складу... я не думаю, що вони вдруге погодяться піти в бій. Та й з якою технікою?" – зауважив експерт

Нагадаємо, ЗСУ вчергове зруйнували плани росіян щодо наступу на Нікопольський район Дніпропетровщини. А в Донецьку ЗСУ поцілили у ворожий склад з боєприпасами.

Оценка материала:

5.00 / 1
Наступ на Запоріжжя: Жданов спростував загрозу та припустив, коли ЗСУ звільнять Херсон 5.00 5 1
Політика / Україна
29.07.2022 864
Еще материалы раздела «Україна»