<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватимевсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2022 3306

Петиція про виїзд чоловіків за кордон набрала необхідні для розгляду Зеленським голоси

Петиція до президента України Володимира Зеленського з проханням зняти обмеження на виїзд за кордон для чоловіків віком 18-60 років без військового досвіду набрала понад 25 тис. голосів.

feb3fcd65aa08ba99c0bae2f1021ddcc_29.07.22

Тепер Зеленський має розглянути цб петицію та відповісти на неї. Пише ТСН. 

Відповідне звернення було зареєстроване 19 травня на сайті глави держави.

"Воювати мають боєздатні люди. Ми ж маємо безліч айті-, соц-, креативних-, технічних- та інших фахівців, що можуть воювати на інформаційному фронті та бути більш корисними, працюючи за кордоном, допомагаючи нашим біженцям і підтримуючи армію заробленими коштами", – йдеться в тексті петиції.

Автори звернення просить Зеленського дозволити виїзд за кордон чоловікам віком 18-60 років, що не мають воєнного досвіду та є обмежено придатними у воєнний час. Згідно з пропозицією, цей дозвіл має стосуватися періоду воєнного стану, запровадженого 24 лютого 2022 року.

Нагадаємо, ще в червні Зеленський відповів на попередню петицію з пропозицією скасувати заборону виїзду чоловіків призовного віку за кордон.

Оценка материала:

5.00 / 3
Петиція про виїзд чоловіків за кордон набрала необхідні для розгляду Зеленським голоси 5.00 5 3
Політика / Україна
29.07.2022 3306
Еще материалы раздела «Україна»