<
НОВИНИ ДНЯ: Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Штрафи й обмеження. Як будуть карати тих, хто не оновив дані у ТЦК  Уряд вніс зміни до порядку відправлення повісток поштою  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Які зміни чекають на українців у липні: всі нововведення  Бензин подорожчав, дизель та автогаз подешевшали: як змінилися ціни на АЗС за місяць  Синоптики шокували прогнозом погоди на липень: вся Україна – в зоні ризикувсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2022 593

Американський генерал зробив прогноз щодо закінчення війни в Україні взимку

Заморожування конфлікту вигідне лише Росії, тому Україна не дозволить, щоб таке сталося.

eb46b9d96dbff107b8bcbb631c2ea8dc_29.07.22

Активні бойові дії в Україні, які веде Російська Федерація під час своєї загарбницької війни, ймовірно, триватимуть також взимку. Пише ТСН. 

Такий прогноз зробив екскомандувач військ США в Європі, генерал у відставці Бен Годжес в інтерв'ю "РБК-Україна".

За його словами, ситуація на полях битви вже значно змінюється на користь України, однак очікувати припинення бойових дій цієї зими, на його думку, не варто.

"Я очікую, що активні бойові дії продовжаться і взимку. Україна, ймовірно, захоче продовжувати тиск на російські сили, які, я вважаю, виснажені... І російська система логістики особливо виснажена", – сказав Годжес.

Він також підкреслив, що заморожування конфлікту вигідне лише Росії, тому Україна не дозволить, щоб таке сталося. За його словами, ЗСУ можуть відбити окуповані території на півдні країни, якщо Захід продовжить постачати необхідну зброю зброю.

Нагадаємо, в цьому ж інтерв’ю генерал Бен Годжес припустив, що українські військові зможуть відкинути російських окупантів на так звану лінію 23 лютого до кінця 2022 року, але задля цього треба налагодити швидке надходження озброєння від Заходу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Американський генерал зробив прогноз щодо закінчення війни в Україні взимку 5.00 5 2
Політика / Україна
29.07.2022 593
Еще материалы раздела «Україна»