<
НОВИНИ ДНЯ: Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Штрафи й обмеження. Як будуть карати тих, хто не оновив дані у ТЦК  Уряд вніс зміни до порядку відправлення повісток поштою  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Які зміни чекають на українців у липні: всі нововведення  Бензин подорожчав, дизель та автогаз подешевшали: як змінилися ціни на АЗС за місяць  Синоптики шокували прогнозом погоди на липень: вся Україна – в зоні ризикувсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2022 536

Росії не вдасться за допомогою найманців "Вагнера" змінити хід війни, - британська розвідка

З березня 2022 року російська приватна військова компанія (ПВК) "Вагнера" діє на сході України в координації з російськими військовими. На ПВК була покладена відповідальність за певні ділянки лінії фронту, як і на звичайні армійські підрозділи.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони Великобританії в Twitter.

"Це значна зміна в порівнянні з попереднім використанням групи з 2015 року, коли вона зазвичай виконувала місії, відмінні від відкритої великомасштабної регулярної військової діяльності Росії", - йдеться у зведенні.

Як наголошується в повідомленні, цей новий рівень інтеграції ще більше підриває давню політику російської влади щодо заперечення зв'язків між ПВК і Російською державою.

"Роль ПВК "Вагнера", ймовірно, змінилася, тому що російське військове відомство відчуває гостру нестачу бойової піхоти, проте малоймовірно, що сил "Вагнера" буде достатньо, щоб істотно змінити траєкторію війни", - вважають в Міноборони Британії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росії не вдасться за допомогою найманців "Вагнера" змінити хід війни, - британська розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
29.07.2022 536
Еще материалы раздела «Україна»