<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати молоду картоплю з травами та часником, запечену в духовці  "Русь без Києва" та привласнення князя Володимира Великого: як Путін переписує історію  В Україні буде тепло та сонячно, але є нюанс — прогноз народного синоптика Наталки Діденко  Як укласти контракт на проходження служби у ЗСУ під час війни: які умови і грошове забезпечення  Як швидко та легко приготувати смачні ліниві голубці: рецептом поділилась фудблогерка  До України йде похолодання: синоптик назвав точну дату  В Україні суттєво скоротили строк дії висновку ВЛК про придатність під час мобілізаціївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.07.2022 1842

Всеукраїнський проєкт «Єдині» від «Ініціативи навчай українською» відкриває реєстрацію учасників на четвертий курс, присвячений 31-й річниці Незалежності України

Проєкт «Єдині» - це 28 днів підтримки у переході на українську.  

Kyrs_29.07.22

«Наша навчальна платформа не має завдання вдосконалити рівень української мови, чи навчити її з нуля. Ми підтримуємо поштовх до переходу, фіксуємо мотивацію людини, допомагаємо подолати психологічний бар’єр і отримати мовну стійкість! Люди мають дуже потужну мотивацію говорити українською – аби не мати нічого спільного з окупантами», - зауважує Наталя Федечко, співзасновниця Ініціативи «Навчай українською»

«Мова завжди була наріжним каменем нашої боротьби за незалежність та державність! Мова це наша артилерія і ППО одночасно. Вона вражає ворога більше ніж ракети, бо об’єднує українців і не дає жодних шансів ворогу всередині України. Взяти цю зброю може кожен в Україні і закордоном. А проєкт Єдині у цьому допоможе! Ми Єдині і разом тримаємо мовний фронт Країни»! – каже Іван Капелюшник співзасновник Ініціативи «Навчай українською»

Кожен учасник курсу отримує:
щоденні завдання та навчальні матеріали;
вебінари та онлайн лекції;
розмовні клуби у зручному форматі (онлайн чи офлайн).
аудіоматеріали для кращого засвоєння знань;
спеціальні відзначки для найактивніших учасників спільноти;
Friendly-чати для спілкування українською у вузькому колі.
Старт нового курсу 1 серпня!
Долучитися може кожен з будь-якої точки світу.
Участь - абсолютно безкоштовна!


Форма реєстрації:

https://forms.gle/12YPj6DGHxjypucZ9

Інформаційна довідка:

За три місяці роботи проєкт «Єдині» має переможну статистику:

Разом з «Єдині» - 15  міст та ОТГ: Миколаїв, Одеса, Київ, Дніпро, Львів, Рівне, Вінниця, Луцьк, Франківськ, Хмельницький, Тернопіль, Тульчин, Шепетівка, Ужгород,Чернівці.

250 волонтерів, 50 вчителів, 90 розмовних клубів охопили 700 людей, і 17 тисячам учасників проєкт «Єдині» допоміг зробити українську мовою свого спілкування.


Мета проєкту «Єдині» - допомогти 1 мільйону людей перейти на українську до кінця 2024 року!

Організатори: Ініціатива “Навчай українською” — представники різних громадських організацій, які об’єдналися задля популяризації української мови. Проєкт відбувається за підтримки Уповноваженого із захисту української мови.

Партнери проєкту: Міністерство молоді та спорту України, Міжнародний саміт мерів, організований Western NIS Enterprise Fund  за підтримки Прем’єр-міністра України, Київський міський Центр гендерної рівності, запобігання та протидії насильству, студія онлайн-освіти EdEra, онлайн-платформа Є-Мова, Українсько-польський центр освіти “UniverPL”.

Партнери: Артур Пройдаков, Світлан Ройз, Дарія Сорока, Ігор Хворостяний, Андрій Панченков, Яна Пекун, Ірина Озимок, Бурячок Віктор, Світлана Велика, Олександр Шабанов.

Амбасадори проєкту: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Павло Вишебаба, Ірена Карпа, Світлана Ройз, Євген Клопотенко, Юлія Янчар, Ірена Карпа, Анна Трінчер, Аліна Шаманська, Настя Зухвала.

Список відкритий.

https://www.facebook.com/teach.in.ukrainian https://www.instagram.com/teach.in.ukrainian//

Кол-центр проєкту «Єдині»: +380509270544

Оценка материала:

5.00 / 2
Всеукраїнський проєкт «Єдині» від «Ініціативи навчай українською» відкриває реєстрацію учасників на четвертий курс, присвячений 31-й річниці Незалежності України 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.07.2022 1842
Еще материалы раздела «Суспільство»