<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Вибори в Європарламент. Хто бере участь та яка позиція партій щодо України  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.07.2022 737

Спека до +32 на півдні та дощі на заході: прогноз погоди на 30 липня

У суботу, 30 липня, в більшості областей України очікується суха погода. Температура повітря дні коливатиметься від 27 до 31 градуса тепла.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Так, у суботу в Україні без опадів, лише вдень у західних областях місцями короткочасний дощ, місцями з грозами.

Денна температура повітря на заході очікується від 26 до 31 градусів з позначкою "плюс". У центральних, північних і східних областях вдень температура повітря прогріється до +28...+30 градусів. На півдні країни температура підвищиться до 30-32 градусів тепла.

Вночі температура в Україні коливатиметься від +14 до +20 градусів.

Нагадаємо, погода в Україні в серпні буде більш стабільна і суха. Місяць почнеться з грозових дощів, але потім встановиться тепла і комфортна погода в більшості областей.

Оценка материала:

5.00 / 1
Спека до +32 на півдні та дощі на заході: прогноз погоди на 30 липня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.07.2022 737
Еще материалы раздела «Суспільство»