<
НОВИНИ ДНЯ: Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіантвсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
30.07.2022 7093

Путін на танку у кривавому полі: азербайджанський художник промовистою карикатурою "розніс" фанатів "Фенербахче"

Відомий художник-ілюстратор з Азербайджану Гюндуз Агаєв відреагував на ганебну поведінку турецьких уболівальників у матчі-відповіді 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти київського "Динамо".

a26363b622583ab66f0a7e4422a2e47e_30.07.22

Зазначимо, що фанати "жовтих канарок" скандували ім’я російського диктатора Володимира Путіна після першого пропущеного голу від "Динамо". Як наслідок, подібні дії турків призвели до того, що післяматчеву пресконференцію ухвалив рішення проігнорувати головний тренер "біло-синіх" - Мірча Луческу. Пише ТСН. 

Художник-ілюстратор Гюндуз Агаєв не пройшов повз цей скандал і присвятив йому потужну карикатуру. Він зобразив залите кров'ю футбольне поле, посеред якого на танку із пропагандистським символом "Z" підіймає закривавлену руку напівголий президент країни-агресорки.

Також на цій карикатурі зображені фанати "Фенербахче", які з трибун закликають Путіна до чергових масових вбивств. В одного з турецьких уболівальників на спині теж є символ вторгнення російських окупантів до України "Z".

Раніше повідомлялося, що "Фенербахче" відреагував на кричалку своїх фанів про Путіна. "Жовті канарки" стверджують, що такі дії вболівальників не відображають позицію клубу. Своєю чергою, УЄФА розпочав розслідування скандального інциденту.

Нагадаємо, попри таку огидну поведінку фанатів "Фенербахче", київський клуб зумів здобути перемогу та, як наслідок, вийти до 3-го кола відбору найпрестижнішого клубного турніру Європи.

У наступному раунді "Динамо" поміряється силами з австрійським "Штурмом".

Поєдики з австрійцями будуть зіграні 3-го та 9-го серпня.

Оценка материала:

5.00 / 5
Путін на танку у кривавому полі: азербайджанський художник промовистою карикатурою "розніс" фанатів "Фенербахче" 5.00 5 5
Життя та Стиль / Спорт
30.07.2022 7093
Еще материалы раздела «Спорт»