НОВИНИ ДНЯ: У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі порадивсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2022 590

Шмигаль ініціював початок відбору кандидатів на посаду керівника НАБУ

Прем`єр-міністр України Денис Шмигаль ініціював запровадження змін в положення про комісію з відбору керівника Національного антикорупційного бюро (НАБУ).

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Шмигаля в Telegram.

"Голова САП призначений. Тепер вносимо зміни в положення про комісію з відбору керівника Національного антикорупційного бюра", - написав він.

За словами голови уряду, ці зміни дадуть можливість усім членам комісії брати участь у такому відборі.

"Установче засідання відбулось у вівторок. Тому від імені уряду хочу закликати комісію невідкладно зібратися та якнайшвидше розпочати роботу з відбору кандидатів на посаду директора НАБУ", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шмигаль ініціював початок відбору кандидатів на посаду керівника НАБУ 5.00 5 1
Політика / Україна
29.07.2022 590
Еще материалы раздела «Україна»