<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Європа
30.07.2022 2551

Філіпа Кіркорова не пустили до Молдови

Співака Філіпа Кіркорова, який минулого вечора прилетів на концерт до Кишенева, не пустили до Молдови.

Філіпа Кіркорова, який минулого вечора чартерним рейсом зі Стамбула прибув до міжнародного аеропорту Кишенева, не пустили до Молдови. Пише ТСН. 

Як повідомляє видання Рoint.md Кіркорову, який підтримує російських окупантів і днями виступав в анексованому Криму перед російськими армійцями, які брали участь у вторгненні до України, відмовили у в'їзді до країни.

Коли Кіркоров, який, до речі, є народним артистом Молдови, виходив з VIP-зали, прикордонники йому повідомили, що до країни йому в'їзд заборонений.

Пізніше прикордонна поліція Молдови повідомила, що Кіркорову відмовили у в'їзді через недотримання умов для дозволу на перетин державного кордону:

"Ухвалено рішення про відмову у в'їзді до Республіки Молдова деяким іноземним громадянам. Під час проведення контролю за встановленими протоколами з'ясувалося, що умов для дозволу на перетин державного кордону не дотримано", — заявили молдовські правоохоронці.

Нагадаємо, що від 22 квітня російським виконавцям Філіпу Кіркорову та Поліні Гагаріній заборонили п'ять років в'їжджати до Естонії. На початку квітня Талліннська міська управа запропонувала скласти список так званих артистів-путіністів та заборонити їм в'їзд до Естонії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Філіпа Кіркорова не пустили до Молдови 5.00 5 2
Політика / Європа
30.07.2022 2551
Еще материалы раздела «Європа»