<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2022 769

ЗСУ ліквідували командира Костромського полку ПДВ ЗС РФ – розвідка

Снайпер Збройних Сил України ліквідував командира 331 парашутно-десантного полку Повітряно-десантних військ Збройних Сил РФ Івана Поздєєва.

RU_29.07.22

Про це повідомило джерело Guildhall в українській розвідці.

«28 липня під час рекогносцирування місцевості снайпер Збройних Сил України ліквідував командира 331 парашутно-десантного полку (в/ч 71211, Кострома) 88 парашутно-десантної дивізії Західного військового округу Збройних Сил РФ Івана Поздєєва», - йдеться у повідомленні.

У розвідці додали, що окремі підрозділи 331 парашутно-десантного полку фіксувалися у районі населеного пункту Архангельське в Херсонській області на Криворізькому напрямку.

Нагадаємо, як повідомляло раніше видання CNN, представник Білого дому на секретному брифінгу для членів Конгресу США назвав цифру в 75 тисяч російських солдатів, які були вбиті або поранені в Україні з моменту вторгнення.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ ліквідували командира Костромського полку ПДВ ЗС РФ – розвідка 5.00 5 2
Політика / Україна
29.07.2022 769
Еще материалы раздела «Україна»