<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Україна
31.07.2022 1214

Резніков анонсував добрі новини із США за підсумками розмови з очільником Пентагону

Міністр оборони України провів телефонну розмову з міністром оборони США.

61dfec76d8a6d2fd0642a85815a253ab_31.07.22

За підсумками переговорів міністра оборони Олексія Резнікова з очільником Пентагону Ллойдом Остіном Україну очікують хороші новини в плані посилення її обороноздатності. Пише ТСН. 

Про це Олексій Резніков написав у Twitter.

​​"Ми підтримуємо постійний діалог з главою Пентагону Ллойдом Джеймсом Остіном III. Сьогодні ми обговорили всі події з часу нашої останньої розмови. Я радий, що міністр оборони США повернувся з хорошими новинами. Скоро з'являться кошти для зміцнення нашої обороноздатності​​", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Резніков розповів, що наразі відбувається з мобілізацією в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Резніков анонсував добрі новини із США за підсумками розмови з очільником Пентагону 5.00 5 2
Політика / Україна
31.07.2022 1214
Еще материалы раздела «Україна»