НОВИНИ ДНЯ: Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Timesвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.07.2022 603

У Кабміні зробили важливу заяву про старт опалювального сезону

Опалювальний сезон в Україні розпочнеться традиційно після 15 жовтня з урахуванням погодних умов.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова у Вінниці.

За його словами, початок опалювального сезону планується на середину жовтня. І на рівні уряду прийнято рішення не підвищувати тарифи на тепло. А газ для населення буде поставлятися за ціною 7 420 гривень за тисячу кубометрів.

"Верховна рада прийняла три закони, які фактично роблять можливим проходження опалювального сезону і забезпечують відшкодування різниці в тарифах. Це важливо для того, щоб ми забезпечили проходження опалювального сезону. Тобто фізично і економічно умови для цього створені", - зазначив Чернишов.

Він підкреслив, що нормативні показники температури не переглядатимуть.

"Мінімальний рівень температури, який повинен бути забезпечений, становить 18 градусів, не менше. Менше бути не може, більше так", - додав міністр.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про обов'язкової евакуації жителів Донецької області у зв'язку з тим, що в підконтрольній частині цього року не вдасться забезпечити опалювальний сезон.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Кабміні зробили важливу заяву про старт опалювального сезону 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.07.2022 603
Еще материалы раздела «Суспільство»